PC

Sadržaj iz Modern Warfare 2 se prenosi u Call of Duty 2023, potvrđuje developer

Activision je potvrdio da će se različiti sadržaji iz Modern Warfare 2 preneti u Call of Duty 2023.

U ponedeljak su objavili anketu na Twitteru u kojoj su pitali da li bi operatori, oružja i paketi iz Modern Warfare 2 trebalo da se prenesu u ovogodišnji nastavak serijala. Dve dostupne opcije za odgovor su bile “Da” i “Da, kada je otkrivanje?”

Call of Duty 2023 je navodno nastavak prošlogodišnjeg Modern Warfare 2, razvijenog od strane Sledgehammer Games.

Ranije ove nedelje, slike koje su možda potekle iz internog testa za neobjavljenu igru prvi put su otkrile da će se sadržaj preneti iz Modern Warfare 2.

Nadolazeći nastavak će takođe navodno sadržati povratak klasične mini mape i Ninja perka, sa perkovima kategorisanim u različite delove “opreme” uključujući rukavice, kacige i čizme.

“Call of Duty: Modern Warfare III” je navodno pomenut u DMCA obaveštenjima o povlačenju koja je Activision poslao korisnicima Twittera koji su poslednjih dana delili slike nove igre na internetu.

U februaru, Bloomberg je tvrdio da je Activision prvobitno planirao da objavi veliko proširenje za Modern Warfare 2 ove godine, ali da se DLC pretvorio u punu igru.

Mape i modovi iz Modern Warfare 2 će biti preneti u novi naslov, dodao je izveštaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top