PC

Legenda močvare – Šrek – se vraća na konzole nakon 12 godina

Šrek se vraća u konzolne igre prvi put nakon više od decenije u novoj karting igri.

DreamWorks All-Star Kart Racing će sadržati likove iz raznih DreamWorks filmova, uključujući Šreka, Trolls, Kung Fu Pandu, The Boss Baby, Madagascar, How to Train Your Dragon, Puss in Boots i The Bad Guys.

Igru će objaviti Gamemill Entertainment i razviti Bamtang Games, koji su oboje bili odgovorni za nedavnu seriju igara Nickelodeon Kart Racers.

Biće objavljena na Xbox Series X/S, PS5, Switch, Xbox One, PS4 i PC-u, ali datum izlaska još nije potvrđen.

Prema Gamemill, igra će uključivati 20 igrivih likova poput Shreka, Poa, Tigress, Boss Baby, Puss in Boots, Hiccupa i Astrid.

Takođe će sadržati staze postavljene na lokacijama iz svake franšize, poput Kraljevstva Far Far Away iz Shrek, Bergen Town iz Trolls, Spirit Realm iz Kung Fu Panda, Baby Corp iz The Boss Baby i Zoološkog vrta New York City iz Madagascar.

Likovi iz filmova Trolls vode svaku trku i igrači mogu sakupljati Trolls-e da voze pored njih kako bi poboljšali svoje sposobnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top