PC

Sledeća igra studija Larian će biti manjeg obima od Baldur’s Gate 3

FOTO: Larian

Swen Vincke, izvršni direktor studija Larian, zaslužnog za Baldur’s Gate 3, izrazio je želju da se nakon završetka rada na Baldur’s Gate 3 fokusira na manji projekat. U intervjuu za Bloomberg, Vincke je govorio o budućim planovima studija nakon velikog uspeha njihove igre u Early Access fazi. Iako nije siguran šta je sledeće za studio, Vincke je izrazio želju da radi na više igara, uključujući i nešto manje. Prema njegovim rečima, ne želi da provede još šest godina razvijajući samo jednu igru.

Baldur’s Gate 3 ima ogroman uspeh na Steam platformi, postavši drugo najveće lansiranje 2023. godine do sada. Igra je bila u ranom pristupu godinama pre nego što je zvanično objavljena na Steamu, gde je dostigla vrhunac od 427.000 istovremenih igrača prema nezavisnom Steam trackeru SteamDB. Tokom vikenda, igra je oborila ovaj rekord sa preko 700.000 igrača koji su istovremeno igrali.

Iako impresivno, ovo još uvek nije tako visoko kao najveće Steam izdanje 2023. godine do sada, Hogwarts Legacy, koje je dostiglo vrhunac od 879.308 istovremenih igrača odmah nakon svog izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top