PC

Assassin’s Creed Mirage izlazi nedelju dana ranije sa cenom od 50 dolara

Ubisoft je pomaknuo datum izlaska Assassin’s Creed Mirage-a za jednu nedelju.

Prethodno zakazan za objavljivanje 12. oktobra 2023. godine, igra će sada biti dostupna za PC, PlayStation i Xbox konzole 5. oktobra.

Kreator serije Ubisoft Montreal otkrio je novi datum izlaska u Twitter postu koji je takođe potvrdio da je igra postala zlatna, što znači da je glavni razvoj naslova završen. Uz ove detalje, otkriveno je i da Mirage neće koštati kao današnja AAA izdanja, već će imati “skromniju” cenu od 50 dolara.

Razvoj Mirage-a vodi Ubisoft Bordeaux, studio iza ekspanzije Wrath of the Druids za Assassin’s Creed Valhalla.

Označen kao ljubavno pismo originalnom Assassin’s Creed naslovu, gejmplej se fokusira na parkur, stealth i asasinacije, označavajući povratak na akciono-avanturistički stil igara objavljenih pre prostranijih RPG unosa u serijal, zvanih Origins, Odyssey i Valhalla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top