PC

Imamo prvi trejler za TMNT: The Last Ronin igru

Prošle godine smo izvestili da je u razvoju Teenage Mutant Ninja Turtles igra AAA formata, a najava je došla putem izdanja časopisa Toy World Magazine. Od tada je potvrđeno da je igra adaptacija mnogo voljenog strip TMNT: The Last Ronin. Sada je igra formalno najavljena sa kriptičnim teaser trejlerom.

Najavljena tokom nedavnog prikaza THQ Nordic, izdavač je fanovima dao prvi zvanični pogled na TMNT: The Last Ronin. Iako samo CGI trejler, tizer sa prigušenim bojama i tonom prenosi zrele vibracije izvornog materijala. Nije dat ni datum izlaska ni prozor za izlazak, a igra je jednostavno navedena kao “u razvoju”.

Dobili smo jedan zanimljiv konceptualni crtež zajedno sa opisom igre, koji glasi ovako: “Ko je poslednji Ronin? U budućem, ratom opustošenom New York City-ju, jedan preživeli Turtle kreće na naizgled beznadežnu misiju tražeći pravdu za porodicu koju je izgubio.

Za one koji nisu pročitali stripove, što manje znate o priči to bolje, pa je ovaj teaser trejler sigurno obavio svoj posao u tom pogledu. Nadamo se da ćemo uskoro videti više od igre. TMNT: The Last Ronin je u razvoju za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top