PC

Star Wars: Dark Forces remaster sada ima datum izlaska

Nightdive već neko vreme radi na klasičnim PC igrama, objavivši remastere za igre poput System Shock, Turok 1 & 2, i pružajući razvoj za nedavna reizdanja Quake i Doom 64. Na Gamescomu ove godine, studio je predstavio još jedan novi remaster, ovog puta fokusiran na Star Wars: Dark Forces. Sada, samo nekoliko meseci kasnije, imamo datum izlaska.

Star Wars: Dark Forces je originalno objavljen 1995. godine i najpoznatiji je po tome što je pokrenuo klasični serijal igara poznat kao Star Wars Jedi. Igra sadrži debi Kyle Katarna, koji se vraća u naslovima Star Wars: Jedi Academy i Jedi Outcast, oba su remasterizovana i ponovo izdata za moderne platforme u poslednjih nekoliko godina.

Dark Forces remaster stiže 28. februara, donoseći ovaj stari klasik na moderne sisteme uključujući PC, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch.

Dark Forces je dobio svoj nastavak i ekspanziju poznatu kao Mysteries of the Sith. Remasteri za ove igre još nisu najavljeni, ali pretpostavljajući da će ovaj biti uspešan, ostatak serijala bi trebao da sledi.

Pored Dark Forces, Nightdive takođe radi na remasteru za System Shock 2 i remasteru Turok 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top