Domaća Scena

Evo kompletnog rasporeda mečeva grupne faze na IeSF esports šampionatu

U nastavku teksta na jednom mestu možete pogledati sve grupe i raspored mečeva grupne faze za predstojeći svetski IeSF šampionat u Jašiju!

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji IeSF-a će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra. Main event turnira će se odigrati u jednoj od najznamenitijih građevina Jašija i cele Rumunije – Palati kulture.

IeSF je izvukao grupe za svaku od igara, pa hajde da vidimo sa kim će se Srbija takimičiti!

CS:GO

Srpski predstavnici iNation će se takmičiti u grupi D, zajedno sa reprezentacijama Sjedinjenih Američkih Država, Češke, Indonezije, Alžira i susedne Makedonije.

Za iNation nastupaju:

  • Ivan ”choiv” Živković
  • Nikola ”Dragon” Bošković
  • Vladan ”VLDN” Radević
  • Vladan ”kind0” Mandić
  • Aleksa ”Impulse” Stankić
iesf2023-csgo-grupe-satnice1
Foto: SESE

Tekken 7, eFootball 2023 i PUBG MOBILE

Naš eFootball šampion Marko ”Roksa” Roksić će se takmičiti u grupi M, zajedno sa reprezentacijama Džibutija, Haitija, Sirije, Saudijske Arabije i Mađarske. Nikola ”Void” Đurović će se igrati u grupi F, gde će odmeriti snage sa reprezentacijama Izraela, Japana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Venecuele i Mauricijusa. Na kraju, momci iz naše PUBG MOBILE reprezentacije će se takmičiti u jednoj grupi sa svim ostalim zemljama na turniru.

Za našu PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

  • Vladimir ”VSTxBISKE斯” Biševac
  • Aleksandar ”SlimeCoa77” Cvijanović
  • Marko ”MAKŠA999” Makša
  • Marko Antoni ”Melaz” Melas
iesf2023-grupe-satnice2
Foto: SESE

Evo kako je IeSF raspodelio ukupan nagradni fond od pola miliona dolara:

iesf2023-prize-pool-esports
Foto: IeSF

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top