Vesti

Razvojni tim Overwatch 2 najavi promene za takmičarski režim

Igrači Overwatch 2 su nedavno izrazili svoje nezadovoljstvo prema režimu takmičenja u igri, posebno kritikujući nedostatak transparentnosti u vezi sa rangom igrača. Ovo je odstupanje u odnosu na originalnu igru Overwatch, koja je imala mnogo jasniji sistem ocenjivanja veština (skill ranking). U novom formatu, nivoi su zamenili SR, i igrači moraju da pobede u pet mečeva da bi saznali svoj novi rang, što dodatno povećava frustraciju.

Razvojni programeri Aaron Keller i Jared Neuss su prepoznali i priznali ove zabrinutosti kod igrača, potvrđujući da su promene u planu, iako vremenski okvir kad će te promeen doći ostaje neizvestan. Detalji će biti podeljeni u predstojećem izdanju Director’s Take, kolumne na zvaničnoj Overwatch veb stranici. Kao odgovor na dodatne predloge igrača, razvojni programeri su takođe naznačili da bi mogli biti uvedeni oštriji penali za igrače koji napuste mečeve prerano, problem koji stavlja preostale članove tima u nepovoljan položaj.

Dok igrači čekaju dalje novosti, mogu se angažovati u najnovijem PvE režimu igre i sezonskim događajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top