PC

CDPR otkrio ekskluzivne novine koje ima samo Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ekspanzija

FOTO: CD Projekt Red

Cyberpunk 2077 dobija dva glavna ažuriranja ovog meseca. Već znamo o novom proširenju, Phantom Liberty, koje će dodati puno novog sadržaja u igru, ali oni na osnovnoj igri će dobiti i nekoliko glavnih nadogradnji kroz Cyberpunk 2077 2.0 ažuriranje.

Cyberpunk 2077 Ažuriranje 2.0 će se primeniti na osnovnu verziju igre na PC-u, Xbox Series X/S i PS5, donoseći igračima potpuno redizajnirano stablo veština i sistem pogodnosti, obnovljeni sistem sajber opreme, borbu vozilima i potere automobilima, AI poboljšanja, potpuno novi policijski sistem, dodatna poboljšanja UI-ja, promene u predmetima, izradi i loot-u i nove radio stanice.

Oni koji kupe plaćeno proširenje Phantom Liberty će dobiti nekoliko dodataka. Nova zona u Night City, Dogtown, će biti dostupna samo onima sa proširenjem. Prirodno, posedovanje proširenja takođe vam daje pristup svim novim potragama, poslovima i boss borbama. Još jedna ekskluzivna funkcija proširenja je dodavanje novih misija sa vozilima i vazdušnih isporuka, nudeći beskrajne ‘dinamičke’ događaje za igrače da ih jure.

Novo stablo veština Relic i sposobnosti će biti ekskluzivne za vlasnike proširenja, kao i svi novi predmeti uvedeni za njega. Vlasnici proširenja će moći da opreme svoje automobile lanserima raketa i dobiće povećan nivo ograničenja, prelazeći sa 50 na 60.

CD Projekt Red je razjasnio ekskluzivni sadržaj proširenja u ažuriranju prošle nedelje. Kao što se očekivalo, ako želite pristup svim novim igrivim sadržajima, želećete da kupite proširenje. Ako ne, još uvek ćete dobiti puno svežih prepravki da začinite osnovnu igru.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty i 2.0 ažuriranje će izaći 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top