Vesti

Developer Baldur’s Gate 3 već radi na novom naslovu

Baldur’s Gate 3 je najuspešniji projekat za Larian Studios. Ova RPG igra trenutno je najbolje ocenjena igra godine, oborivši Zelda: Tears of the Kingdom u šokantnom obrtu događaja.

Iako rad na Baldur’s Gate 3 nije završen, izgleda da je Larian Studios već započeo rad na svom sledećem projektu. Suosnivač Larian Studiosa otkrio je da je poseban tim u studiju već zauzet radom na novom projektu.

Zašto je važno: Nedavni uspeh Baldur’s Gate 3 otvorio je studio za milione novih igrača, privlačeći više pažnje nego ikada na njihove buduće projekte.

U nedavnom YouTube videu sa Dungeons & Dragons, suosnivač Larian Studiosa, Swen Vincke, govorio je o budućnosti studija nakon uspešnog lansiranja Baldur’s Gate 3.Swen Vincke je rekao da će igra i dalje dobijati ispravke, ali da je on već prešao na sledeću igru. Razvijatelj je izjavio:

“Preći ću na sledeću igru, drugi tim će raditi na ispravkama, ali što se mene lično tiče, ovaj kreativni put je sada završen.”

Dalje je naveo da izlazak označava završetak prethodnog poglavlja u njegovom putovanju. Iako je Baldur’s Gate 3 nedavno izašao za PS5, a očekuje se izlazak za Xbox u oktobru ili novembru, Swen Vincke je nastavio dalje.

Međutim, nije mnogo podelio o sledećem naslovu. Studio bi mogao nastaviti da se fokusira na svoje snage u RPG žanru, ali nedavna popularnost Larian Studiosa mogla bi ohrabriti tim da pokuša nešto potpuno novo.

Baldur’s Gate 3 otvorio je nove puteve za studio, potencijalno vodeći ka tome da njihov sledeći projekat bude najambiciozniji rad do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top