PC

Far Cry 7 će potpuno izmeniti formulu serijala

Ubisoft igre otvorenog sveta su postale vrlo jednolične tokom godina. Svaka Far Cry igra se igra prilično slično. Međutim, sa Far Cry 7, izgleda da Ubisoft zapravo pokušava nešto drugačije i na osnovu onoga što do sada znamo, mogla bi biti vrlo zanimljiva igra.

Insider Gaming je razgovarao sa više izvora koji su otkrili da će Far Cry 7 imati nelinearnu priču. Igra će se fokusirati na igrača koji pokušava da spasi članove svoje porodice, koje je kidnapovala zaverenička grupa trenutno poznata kao ‘Sons of Truth’. Caka je u tome što će igrači biti pod odbrojavanjem, dajući vam 72 sata u igri da spasite svoju porodicu pre nego što svi umru.

Prema izveštaju, 72 sata u igri trenutno se meri sa 24 sata u stvarnom svetu, ali kako je igra još uvek u razvoju sa ciljem da se objavi u drugoj polovini 2025. godine, očekujemo da će se ovo malo prilagoditi do trenutka kada igra stigne. Igrači će moći da spasu članove svoje porodice u bilo kom redosledu i moguće je neuspeti u spasavanju i da član porodice umre. Ako član porodice umre, to će uticati na preostalu priču, tako da možemo očekivati više završetaka.

Neće vam samo biti data lokacija svakog člana porodice na mapi. Umesto toga, postoji mehanika ispitivanja, koja vam omogućava da dobijete informacije koje vam trebaju od neprijatelja. Neki od njih će vam dati tačne informacije, dok će drugi lagati, ostati tihi ili pokušati da pobegnu.

Koncept zvuči osvežavajuće za Far Cry naslov. Ako Ubisoft može imati prave varijacije završetka, onda će igra imati puno prilike za ponovno igranje jer će biti kompletista koji traže svaki mogući ishod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top