PC

Max Payne Remake izdanja su ogromni projekti za Remedy

Uoči izlaska dugo očekivanog horor nastavka, Alan Wake 2, kreativni direktor Remedy Entertainment, Sam Lake, otkrio je koliko su veliki poduhvati za kompaniju predstojeća remake izdanja Max Payne igara. Iako su godinama kružile glasine o remakeovima čuvenih pucačina iz trećeg lica, tek je 2022. godine Remedy Entertainment potvrdio da će Max Payne i Max Payne 2 Remake biti dostupni na PC-u i konzolama.

Modernizacija igara Max Payne je “veliki, veliki projekat”. Kao deo intervjua sa VGC-om o predstojećem izdanju Alan Wake 2, Lake je podelio svoje kratke misli o izazovu ažuriranja igara Max Payne za modernu publiku i hardver. Odgovarajući na pitanje o značaju dugo očekivanih rimejkova, Lake je izjavio da pokušaj da se par ikoničnih pucačina iz trećeg lica modernizuje predstavlja “veliki, veliki projekat” za kompaniju. Iako Remedy još uvek nije otkrio mnogo detalja o njima, izvršni direktor Tero Virtala rekao je ranije ove godine da je produkciha Max Payne 1 & 2 Remake “dobro napredovala”.

Intervju je takođe dotakao kako Remedy planira da pronađe ravnotežu između nastavaka i originalnih franšiza u budućnosti. Iako predstojeći nastavci poput Alan Wake 2 (koji bi trebao da bude najduža Remedy igra do sada) i Max Payne rimejkova se drže postojećih franšiza kompanije, ona nije odustala od stvaranja novog sadržaja. Lake je rekao VGC-u da predstojeći naslovi poput Vanguard pokazuju da, uprkos uspehu sa nastavcima, kompanija ne usporava kada je reč o rastu svog sve većeg Remedy Connected Univerzuma.

Možda će proći još neko vreme dok igrači ne budu mogli da dođu do remake izdanja Max Payne 1 & 2, ali srećom Remedy ima puno igara u produkciji koje će igrače zabavljati u međuvremenu. Pored Alan Wake 2 i kooperativnog PVE šutera Vanguard, studio takođe radi na dva nova unosa u franšizi Control. Sa toliko igara u razvoju u Remedy-u koje se prostiru kroz toliko različitih žanrova, ljubitelji jedinstvenog spoja stila i supstance studija ne bi trebalo da imaju problema sa pronalaženjem nečega za igranje u narednim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top