Nintendo Switch

Sledeća Monster Hunter igra dolazi na Switch 2

U poslednjih pet godina ili tako nešto, franšiza Monster Hunter se proširila i postala jedna od najvećih Capcomovih, zahvaljujući pre svega neverovatnom uspehu Monster Hunter World – prve igre posle dugo vremena koja je ciljala kućne konzole. Kao takva, ta igra nikada nije došla na Switch, koji je umesto toga dobio tehnički manje impresivan Monster Hunter Rise. S obzirom da se kaže da će naslednik Switcha sledeće generacije biti znatno snažniji, izveštava se da će predstojeći sistem Nintenda podržavati sledeći mainline Monster Hunter od Capcoma.

U postu objavljenom na FamiBoards koji diskutuje o nasledniku Switcha sledeće generacije, industrijski insajder i vlasnik publikacije Universo Nintendo ‘Necrolipe’ tvrdi da će “Sledeći glavni Monster Hunter biti objavljen na Switch NG [sledeće generacije] da.”

Kao što je pomenuto, trenutni Switch nikada nije dobio port za Monster Hunter World, dok je prenosni uređaj umesto toga dobio svoju igru u obliku Monster hunter Rise. Međutim, Rise se smatra glavnim naslovom, sa igrom koja je na kraju stigla na druge sisteme trenutne generacije.

Ipak, postojala je definitivna razlika između Rise i World u pogledu grafike i obima, pri čemu je prvi jasno dizajniran pre svega za manje snažan Switch.

Kao takvo, uzbudljivo je čuti da će kada god bude zvanično najavljena sledeća igra Monster Hunter (moguće početkom sledeće godine), stići na sve konzole trenutne generacije, omogućavajući timu u Capcomu da ulože sve svoje napore u ovo jedinstveno iskustvo sledeće generacije. Nadamo se da će to zaista biti slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top