Filmovi-Serije

Sony Pictures Core donosi preko 100 filmova za Playstation Plus pretplatnike

Posted on

Sony je nekoliko puta u prošlosti pokušao da spoji svoju filmsku i TV kuću sa PlayStation brendom, ali sa razočaravajućim rezultatima. Ovog puta, međutim, mogli bi uspeti. Kao dodatak na PlayStation Plus Premium, pretplatnici će uskoro dobiti pristup i Sony Pictures Core, streaming servisu koji nudi izbor od 100 filmova Sony Pictures.

Sony Pictures Core će zameniti Bravia Core, koji je prethodno bio dostupan na Sony Bravia Smart televizorima i odabranim Xperia pametnim telefonima. Aplikacija uključuje biblioteku od 100 filmova dostupnih za trenutno strimovanje (ako ste pretplaćeni na PS+ Premium) kao i prodavnicu koja sadrži hiljade Sony filmova i TV emisija.

Za lansiranje Sony Pictures Core, Sony donosi nedavno objavljeni film Gran Turismo na servis, kao i druge filmove poput Kingsglaive: Final Fantasy XV, Resident Evil Damnation i još mnogo toga. S obzirom da Sony poseduje Funimation i Crunchyroll, potencijalno bismo mogli videti neke anime u budućnosti.

Sony Pictures Core će biti dostupan u 23 tržišta na PS4 i PS5 konzolama počevši od danas. U nekim delovima sveta gde cloud gaming nije dostupan, PS+ Premium se brendira kao PS+ Deluxe. Pretplata na Deluxe takođe dobija pristup biblioteci Sony Pictures Core.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version