Filmovi-Serije

CD Projekt Red razvija live-action Cyberpunk projekat

Činili bismo nepravdu kada bismo ignorisali uspeh Cyberpunk: Edgerunners i dah života koji je dat igri Cyberpunk 2077. Iskupljenje developera CD Projekt Red je sada završen, sa poslednjim velikim ažuriranjima za Cyberpunk 2077, kao i velikim proširenjem. Nećemo morati da čekamo Cyberpunk 2 da bismo dobili više od Night City krajolika, jer je CD Projekt Red sada potvrdio planove za live action adaptaciju.

Cyberpunk: Edgerunners je prošao veoma dobro, iskoristivši pun potencijal anima trope i koristeći ga da ispriča ličniju priču smeštenu u Night City. Sada se CD Projekt Red udružuje sa produkcijskom kompanijom, Anonymous Content, da proizvede live-action Cyberpunk projekat.

Anonymous Content je radio na serijama kao što su True Detective i Mr. Robot, kao i na holivudskim filmovima poput The Revenant. Live-action adaptacija Cyberpunk je trenutno u ranoj fazi razvoja i potreban joj je scenarista i druge uloge.

Ne znamo tačno kada će ovaj projekat biti realizovan, ali pretpostavljamo da ćemo ga videti mnogo pre nego što bude spreman nastavak za Cyberpunk 2077.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top