PC

Crew Motorfest na sniženju nakon samo 3 nedelje od izlaska

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je najavio planove da snizi cenu za The Crew Motorfest i ponudi drugi besplatni probni period manje od mesec dana nakon izlaska igre.

Treći nastavak serijala trkačkih igara otvorenog sveta stigao je 14. septembra zajedno sa besplatnim probnim periodom koji je trajao do 17. septembra.

Tokom ovog perioda, igrači su mogli da isprobaju prvih pet sati igre besplatno, pre nego što odluče da li žele da je kupe.

Novi probni period, koji traje od 10. do 20. oktobra, ponovo će omogućiti igračima da isprobaju pet sati igre i prenesu svoj napredak ako odluče da je kupe.

Popusti na The Crew Motorfest i njihova dostupnost će varirati u zavisnosti od platforme kako sledi:

  • Ubisoft Store (PC) – Specijalni popust od 10. do 24. oktobra (-20% na Standard Edition, -15% na Gold i Ultimate izdanja)
  • PS4 i PS5 – Specijalni popust od 11. do 18. oktobra (-20% na Standard Edition, -15% na Gold i Ultimate izdanja)
  • Xbox Series X/S i Xbox One – Ponuda nedelje od 13. do 16. oktobra na Xbox One (-20% na Standard Edition)
  • Epic Games Store (PC) – Specijalni popust od 14. do 21. oktobra (-20% na Standard Edition).

Gold izdanje The Crew Motorfest uključuje igru i Year 1 Pass, koji će postepeno otključavati do 25 novih automobila tokom prve godine naslova.

Ultimate izdanje uključuje Year 1 Pass i Ultimate Pack, koji “sadrži mnoge ekskluzivne predmete za prilagođavanje za avatar igrača i vozila”, prema Ubisoftu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top