PC

U pripremi je novi Layers of Fear projekat

Bloober Team je 2016. godine objavio Layers of Fear, psihološku horor igru koja je pomogla da se poljski studio postane prepoznatljiv. Od tada, tim je radio na svim vrstama igara, od nastavka (Layers of Fear 2) do licencirane igre (Blair Witch) do potpuno nove franšize (The Medium). Međutim, Layers of Fear je postao osnovni proizvod studija, pa ne iznenađuje što tim najavljuje novi projekat u Layers of Fear univerzumu.

Obrativši se Twitteru da bi najavio ovaj predstojeći projekat, Bloober Team je rekao: “Pripremili smo nešto posebno za vas i vreme je da otkrijemo prvi ‘sloj’ naše tajne. Uskoro će biti više vesti… Osim ako možete da pogodite šta dolazi.”

Na osnovu formulacije tvita, sasvim je jasno da Bloober Team misli na projekat povezan sa franšizom Layers of Fear. Međutim, s obzirom na činjenicu da je novi naslov u seriji stigao pre samo nekoliko meseci, ova najava verovatno nije povezana sa novom igrom.

Na šta bi ova najava mogla da se odnosi jeste dugo u razvoju film Layers of Fear, koji je prvi put najavljen još početkom 2020. godine. U vreme njegove najave, već se govorilo da je projekat bio u radu već dve godine, pa je krajnje vreme da dobijemo neku vrstu ažuriranja o ovoj filmskoj adaptaciji.

Naravno, moraćemo strpljivo da čekamo više detalja o tome šta tačno predstavlja ovaj projekat Layers of Fear, ali srećom izgleda da nećemo morati dugo da čekamo na više zvaničnih detalja, jer Bloober Team obećava nove detalje uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top