PC

Rocket League igrači ostaju bez trading mehanike

Psyonix je najavio jednu od najbizarnijih odluka u skorijoj prošlosti. Od decembra, Rocket League prekida trgovinu predmetima između igrača.

U postu na sajtu igre, Psyonix kaže da uklanja mogućnost trgovine predmetima nakon sedam godina da bi se “uskladio sa Epicovim sveobuhvatnim pristupom”.

“Ovu promenu pravimo da bismo se uskladili sa Epicovim sveobuhvatnim pristupom politikama kozmetike igre i prodavnice predmeta, gde predmeti nisu trgovani, prenosivi ili prodajni,” rekli su. “Ovo otvara buduće planove da neka Rocket League vozila vremenom dođu do drugih Epic igara, podržavajući vlasništvo preko igara.”

Poslednji dan kada će igrači moći da trguju predmetima između sebe biće 5. decembar. To se baš dešava dan pre nego što je sezona 14 planirana da počne.

Što se tiče onoga što će igrači moći da rade sa svojim predmetima, kompanija kaže da ih mogu samo zameniti za ređe predmete.

“Sistem zamene za osnovne predmete, turnirske predmete i plave šeme će omogućiti igračima da nastave sa zamenom podobnih duplikata ili neželjenih predmeta kako bi dobili novi nasumični predmet veće retkosti,” rekli su.

Ako napravite bilo kakve razmene pre 5. decembra, one će biti konačne. Takođe, bilo koje ‘treće strane’ koje tvrde da dozvoljavaju trgovinu ili prodaju nakon tog vremena, Psyonix kaže, su “prevare”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top