PC

Otkriveno kako će izgledati ženski Shinobi u Assassin’s Creed Japan

Lik ženskog shinobija koji se pojavljuje u Assassin’s Creed kodnom imenu Red navodno je otkriven.

Sliku je primetio Twitter nalog @AccessTheAnimus na LinkedIn profilu starijeg pisca Pierra Boudreaua.

Assassin’s Creed Red će imati dva igriva lika za najnoviju igru u dugogodišnjem serijalu planiranu za 2024. godinu. Jedan je ženski shinobi, kako je prikazano na procurjelom liku i zvaničnom Codename Red teaseru, a drugi je muški samuraj, za koga se pretpostavlja da je zasnovan na stvarnom samuraju zvanom Yasuke.

Zvanično, Ubisoft je samo otkrio da će Assassin’s Creed Red biti smešten u feudalni Japan.

Assassin’s Creed Red će se fokusirati na stealth, uzimajući funkcije i inspiraciju iz serijala poput Splinter Cell. Na primer, igrači će moći da koriste senke da bi se sakrili, kao i da ugase baklje kako bi ostali u mraku (slično pucanju na svetla u Splinter Cell igrama). Tela neprijatelja takođe mogu biti pokupljena i premeštena na teško dostupna mesta. Više o Assassin’s Creed Red možete pročitati u našem izveštaju ovde.

Codename Red je sledeći glavni naslov u Assassin’s Creed serijalu, sa još nekoliko glavnih igara u razvoju. Razume se da će Assassin’s Creed Hexe biti objavljen 2026. godine, sa još nekoliko projekata u razvoju. Neobjavljene igre Assassin’s Creed uključuju Nebula, Raid i Echoes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top