Filmovi-Serije

Izgleda da se radi na Bloodborne filmu

Još 2019. godine Sony je osnovao PlayStation Productions, odeljak fokusiran na adaptaciju brojnih video igara u druge medije. Od tada smo videli uspešna izdanja filma Uncharted; HBO The Last of Us; Twisted Metal i Gran Turismo. Prema jednom insajderu, film Bloodborne je sada u izradi.

Kako je izvestio Daniel Richtman – insajder fokusiran na filmsku i TV industriju – trenutno se radi na filmskoj adaptaciji veoma voljenog FromSoftware čeda Bloodborne, objavljujući detalje na svojoj Patreon stranici (i deljeni od strane Reddit korisnika ‘Severe-Committee6240’). Prema Richtmanu, film producira Lorenzo Di Bonaventura i piše Darren Lemke.

Di Bonaventura ima dug staž u filmskoj i TV industriji, pomažući da se mnoge franšize osvetle, uključujući Transformers i G.I. Joe, dok je takođe učestvovao u stvaranju filmskih franšiza The Matrix i Harry Potter. Darren Lemke je, s druge strane, najpoznatiji po svom radu na Shrek Forever After; adaptaciji Goosebumps-a iz 2015; Shazam! iz 2019. i Gemini Man.

Prema Richtmanu, zvanični logline za Bloodborne glasi ovako: “Sony projekat zasnovan na PlayStation igri istog imena. Bloodborne prati lik igrača, Lovca, kroz oronuli gotski, inspirisan viktorijanskom erom, grad Yharnam, čiji su stanovnici pogođeni bolešću prenosivom krvlju koja transformiše stanovnike, nazvane Yharnamites, u užasne zveri. Pokušavajući da pronađe izvor kuge, lik igrača otkriva misterije grada dok se bori protiv zveri i kosmičkih bića.”

Iako je prilično uzbudljivo samo po sebi, mnogi fanovi su odgovorili na izveštaj nadajući se da vest o adaptaciji Bloodborne znači da bi PS4 naslov iz 2015. mogao videti remaster, remake ili nastavak razvijen kako bi se uklopio u film. Moramo sačekati i videti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top