PC

Brothers: A Tale of Two Sons potencijalno dobija Remake izdanje

Brothers: A Tale of Two Sons je bio ogroman indie hit kada je originalno lansiran 2013. godine. Lično, to je još uvek igra na koju danas rado mislimo. Izgleda da će nova generacija uskoro moći da doživi igru, jer se navodno priprema remake.

Pošto obično samo čujemo o remake izdanjima za popularnije naslove, videti da Brothers: A Tale of Two Sons možda ide ka rimejku je posebno iznenađujuće. Prema Bilbil-kun, koji je poznat po mesečnim curenjima PSN i Xbox Game Pass, 505 Games će objaviti remake ovog indie klasika. Najava bi mogla doći već sutra preko The Game Awards.

Brothers: A Tale of Two Sons prati dva brata na opasnom putovanju da bi došli do leka koji spašava život za njihovog bolesnog oca. Igrači kontrolišu oba brata istovremeno, navigirajući kroz izazovne okruženja i rešavajući zagonetke koje zahtevaju saradnju. Igra istražuje teme gubitka, upornosti i neraskidive veze između braće, kulminirajući u dirljivom i uticajnom zaključku.

Originalna igra je izdata za Xbox i PlayStation konzole, kao i za PC. Od tada, igra je takođe izdata na iOS, Android, Nintendo Switch i čak Windows Phone. Igra je 2014. godine osvojila BAFTA nagradu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top