Opisi igara

Besplatni kutak: BioGun: Clinical Trial

BioGun počinje sa jako zanimljivim zapletom u kojem morate pomoći čovekovom najboljem prijatelju tako što ćete biti saborac njegovom imunom sistemu u borbi protiv opasnog virusa.

BioGun: Clinical Trial je iznenađujuće dug demo za predstojeću metroidvania igru koja je prilično izazovna i zabavna. Igra već sada ima vrlo solidnu osnovu, i na duže staze deluje veoma obećavajuće. Kontrole su dobro koncipirane, nisam imao nikakvih problema igrajući na tastaturi i jako sam se lako navikao na iste. Sa istraživanjem polako stičemo nova oružja i sposobnosti (što se i da očekivati od jedne metroidvanie), tako da je i progresija vrlo dobra. Takođe postoje i bossovi, pa čak i mini bossovi koji mogu da ispuste oružja, sposobnosti, ili čak da vas “unaprede”. Neki od ovih mini bossova tehnički mogu biti izbegnuti ili preskočeni, ali je uvek bolje uzeti loot.

Kao što smo ranije pomenuli, gejmplej u BioGun se čvrsto drži formule postavljene sa igrama poput Hollow Knight – nije lako, ali ni frustrirajuće (kao što neke metroidvanie umeju biti). Umetnički stil i muzika su takođe simpatični, a posebno nam se dopao ceo koncept ”mikro avanture”, koji u poslednjih nekoliko godina nije toliko zastupljen u svetu igara. Demo zaista obećava, tako da imamo visoka očekivanja i za full release.

BioGun: Clinical Trial možete preuzeti ovde.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top