PC

Hellblade 2 bi takođe mogao izaći za PS5 ubrzo nakon izlaska

Mislimo da se Xbox pobornici trenutno osećaju ovako

Ranije danas, pojavile su se glasine o dolasku Starfield i Indiana Jones na PS5, što je pokrenulo debatu o tome da li Xbox ide predaleko sa svojim pristupom više platformi.

Hi-Fi Rush je praktično potvrđen za PlayStation i Nintendo. Međutim, mnogi su počeli da se pitaju da li su naslovi poput Hellblade, Starfield i Indiana Jones bili neophodni.

Hellblade 2 je bio očekivan kao najveći Xbox naslov za 2024. godinu. Phil Spencer je takođe označio igru kao svoje najiščekivanije izdanje za 2024. godinu. Međutim, ako igra zaista postane treća strana, Xbox možda neće biti primarni izbor za one koji žele da igraju igru.

Pretpostavljajući da Hellblade 2 pokreće kao vremenska ekskluziva za Xbox, korisnici PlayStation ekosistema će verovatno samo čekati dok igra ne stigne na PS5. To će dodatno naštetiti poslovanju Microsoftove konzole nakon što je već podbacila u prošlom kvartalu.

Ako su ovi izveštaji zaista tačni, to bi moglo dovesti do neizbežne smrti Xbox konzola. Microsoft je već priznao da su izgubili rat konzola, ali gigant u igrama sada ulazi u neistraženu teritoriju.

Sony je takođe nagovestio veći fokus na više platformi za budućnost. Međutim, vrlo sumnjamo da će definitivne igre poput God of War, The Last of Us, Horizon i druge preći na Xbox. To bi pobilo celu svrhu posedovanja studija za razvoj ekskluzivnih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top