PlayStation 5

Twisted Metal Remake navodno otkazan nakon talasa otpuštanja u Soniju

Kao deo obnove franšize na više medija, Sony je gurao da vidi povratak klasičnog destruction derby PlayStation serijala – Twisted Metal. Prošlogodišnja adaptacija uživo koju je distribuirao Peacock bila je dobro prihvaćena sa potvrđenom drugom sezonom na putu. Nažalost, čini se da je dugogodišnji razvoj Twisted Metal igre sada otkazan.

Kako je Jason Schreier izvestio preko Bloomberga, kao deo nedavno najavljenih otpuštanja u Soniju, dugo se šuškalo da je video igra Twisted Metal otkazana; tvrdeći da “uprkos nekim nedavnim tračevima koji su sugerisali da je Twisted Metal blizu izlaska, igra je bila u ranoj fazi razvoja i još nije bila odobrena.”

Za neupućene, u septembru 2021. godine je izveštavano da studio Lucid sa sedištem u Liverpulu radi na obnovi franšize Twisted Metal – nakon što su prethodno izdali slično stilizovanu igru Destruction All-stars.

Onda je januara 2022. rečeno je da su Lucid Games skinuti sa projekta, sa Firespriteom koji je sada zadužen za njegovu kreaciju. Nažalost, izgleda da ni oni više ne rade na Twisted Metal.

Šta to znači za budućnost franšize je nepoznato. Kao što je pomenuto, TV adaptacija je iznenađujuće dobro prihvaćena, sa drugom sezonom koja je najavljena krajem prošle godine. Spekulisali smo u to vreme da bi premijera druge sezone mogla da se poklopi sa izlaskom ove igre Twisted Metal. Očigledno, to više nije slučaj – postavlja se pitanje da li će Twisted Metal ikada ponovo biti u formi igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top