Filmovi-Serije

Twisted Metal serija dobija drugu sezonu

Kao deo Sonijevog prelaska na adaptacije svojih mnogobrojnih originalnih video igara u druge medije, videli smo kako su se ostvarili HBO The Last of Us, film Uncharted i film Gran Turismo. Uprkos ovim masivnim svojinama, možda najiznenađujući uspeh dolazi od Peacockove Twisted Metal TV serije. Nakon što je postala najgledanija komedija na servisu do sada, sada je potvrđeno da je u pripremi druga sezona.

Izlazeći na scenu da bi objavio nagradu The Game Award za ‘najbolju kontinuiranu igru’, zvezda serije Twisted Metal, Anthony Mackie, takođe je otkrio da se serija vraća za drugu sezonu, rekavši:

“Zbog naših neverovatnih fanova, Twisted Metal se vraća za drugu sezonu na Peacocku – zato svi pokrenite svoje motore jer idete na još jednu vožnju.”

Nakon manje obećavajućeg marketinškog otkrivanja, Twisted Metal je postao hit nakon svog lansiranja 27. jula – videvši impresivnu ocenu publike od 94% na Rotten Tomatoes.

Sada kada se Twisted Metal opravdao među brojnim sve većim brojem adaptacija video igara, biće zanimljivo videti kako će izgledati sezona 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top