PC

Da li Lost Soul Aside konačno izlazi?

Posted on

Razvoj je počeo još 2016. godine kao projekat od strane jednog čoveka, Lost Soul Aside je sa nestrpljenjem očekivan od mnogih zahvaljujući vizualima inspirisanim Final Fantasy Versus XIII (kasnije FFXV) i blistavoj borbi. Tokom godina, ambicije igre su rasle, a tako je i tim, danas brojeći oko 40 developera. Iako još uvek nemamo vremenski okvir izdanja nakon svih ovih godina, nova ocena koja dolazi iz domovine developera bi mogla ukazivati na predstojeće izdanje.

Razvijajući se u kineskom studiju za igre Ultizero Games, Lost Soul Aside je deo Sonijevog China Hero Projecta – napora da se finansiraju jedinstvene igre iz kineskih studija. Kao deo toga, PlayStation će takođe objaviti Lost Soul Aside, sa najavom koja je napravljena krajem 2022. godine.

Od tada, videli smo više snimaka Lost Soul Aside tokom ChinaJoy događaja 2023. godine, iako još uvek nema datuma izlaska.

Kako je navedeno na zvaničnoj Twitter stranici Lost Soul Aside, igra je sada “dobila odobrenje ISBN licence za izdanje u Kini” – ekvivalent organizacijama poput ESRB ili PEGI.

Dalje je objasnio industrijski analitičar Daniel Ahmad: “To znači da je igra pregledana i može se zvanično lansirati u kontinentalnoj Kini. Drugim rečima, uskoro će biti vesti za lansiranje igre (Najmanje u naredna 3 meseca ili tako nešto, obično.)”

Nakon što su skoro deceniju čekali Lost Soul Aside, fanovi igre bi konačno mogli da se dokopaju naslova kasnije ove godine – nadamo se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version