PC

xDefiant konačno izlazi ovog meseca!

Posted on

XDefiant je imao zanimljiv razvoj. Predstojeći besplatni FPS kompanije Ubisoft, dobio je veliku pozitivnost tokom mnogih perioda testiranja javnih servera. Uprkos tome, igra je patila od problema sa razvojem, što je dovelo do niza odlaganja. Konačno, XDefiant će biti pušten u svet kasnije ovog meseca.

Objavljujući na svom blogu, tim iza XDefiant u Ubisoftu je rekao: “Uskoro postaje…uskoro. Hvala svima koji su učestvovali u sesiji testiranja servera! Bilo je uzbudljivo videti svu ljubav prema igri i sjajne povratne informacije koje su podeljene. Izlazeći iz testa, uzbuđeni smo što možemo da kažemo da ćemo pokrenuti našu predsezonu 21. maja na PC-u, PS5 i Xbox Series X|S. Predsezona će trajati 6 nedelja pre nego što uđemo u naš sezonski ritam.”

Puni detalji o celokupnom predsezonskom sadržaju – uključujući mape, modove, frakcije i još mnogo toga – mogu se naći OVDE.

Pored toga, tim je podelio svoj roadmap za prvu godinu, otkrivajući da će nove sezone (uz novi sadržaj) padati svaka 3 meseca – ukupno 4 nove frakcije; 12 novih mapa i desetak novih oružja do kraja prve godine.

Iako je igra sigurno imala stenovit razvoj, nadamo se da će njeno lansiranje proći što je moguće bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version