PC

Ghostwire: Tokyo je zapravo prilično popularan, a dobija i nastavak

Ghostwire: Tokyo možda je dočekan prigušenim reakcijama kada je lansiran prošle godine, ali to nije sprečilo 6 miliona igrača da se upuste u uklete ulice Shibuya da bi pucali na duhove. Ovo je prema nedavnoj objavi na Twitter nalogu playGhostwire, koji je u petak objavio posebnu fotografiju kako bi obeležio ovu prekretnicu.

Broj od 6 miliona igrača ovaj naslov sigurno duguje mnogo svom lansiranju na Xbox Series X/S ovog aprila, nakon što je njegova godina ekskluzivnosti za Sony konzolu završena. Godišnji update objavljen u isto vreme uključivao je veliki deo besplatnog DLC-a koji je dat igračima na svim platformama, ali je verovatno činjenica da je bio Game Pass naslov od prvog dana na Xboxu ubedila toliko igrača da ga isprobaju.

Ako vas je ova neočekivana vest navela da razmišljate da bi možda mogao biti u izradi Ghostwire nastavak, bili biste u pravu – a izgleda da je potvrda stigla iz neočekivanog izvora samo nekoliko dana kasnije. Prošle noći procureo je Microsoftov dokument koji opisuje planirani raspored izdanja Bethesda kompanije za period 2020-24; među naslovima koji još nisu najavljeni Dishonored 3, DOOM Year Zero, i – da – nastavak Ghostwire: Tokyo planiran za izdanje 2024. godine.

Vredi napomenuti, međutim, da predloženi nastavak nema ni naslov osim “nastavak”; i naravno, interni dokumenti poput ovog nisu namenjeni kao marketinški materijali i ne bi trebalo da budu shvaćeni kao čvrsta potvrda da će svaka navedena igra zaista biti najavljena jednog dana. Takođe, cela lista je očigledno pomalo zastarela: postavlja originalni Ghostwire kao izdanje 2021. godine, kada kako svi znamo nije se pojavio sve do marta 2022. Ostali sada objavljeni naslovi na procurelom spisku su slično nesinhronizovani sa stvarnošću, što sugeriše da bi ovo vrlo verovatno mogao biti pre-pandemijski najbolji scenario za Bethesdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top