PlayStation 3

Battlefield igre iz PS3 i Xbox 360 ere nestaju iz prodaje

Posted on

Battlefield serijal je tokom godina znatno pao u očima fanova, s obzirom da ovaj direktni konkurent Call of Duty igrama teško održava relevantnost u svetu nakon “live-service” usluga. Iako je period slave serijala bio tokom ere PS3 i Xbox 360, EA je sada najavio da će se nekoliko od njenih najpopularnijih igara sa tih konzola povući iz prodaje.

Ovo je objavljeno na Twitteru, na zvaničnoj Battlefield Comms stranici:

“Zdravo svi, U sredu, 31. jula, sledeći #Battlefield naslovi biće uklonjeni sa digitalnih prodavnica i vi više nećete moći da ih kupite, kao ni sav dodatni povezani sadržaj poput DLC-a.”

Pomenute igre su PlayStation 3 i Xbox 360 verzije Battlefield 3, Battlefield 4 i Battlefield Hardline, pri čemu EA dodaje da će “online servisi za ove naslove na ovim platformama prestati sa radom 7. novembra 2024.” – iako će single-player komponente ovih igara, naravno, i dalje biti dostupne.

Srećom, ovo povlačenje se odnosi samo na verzije ovih igara za konzole sedme generacije, tako da oni koji poseduju PC ili PS4/Xbox One verzije ovih igara mogu biti mirni… za sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version