PC

Activision otkazao Crash Bandicoot 5

Toys for Bob je impresionirao fanove širom sveta sa N.Sane trilogijom Crash Bandicoot i Crash 4. Međutim, pod starim Activisionovim vodstvom, studio je takođe imao mnogo otkazanih projekata i polako je transformisan u studio za podršku Call of Duty franšize. Ispostavilo se da je jedan od otkazanih projekata studija stvarno bila peta glavna igra u Crash Bandicoot serijalu.

Nakon izdanja Crash Bandicoot 4: It’s About Time krajem 2020. godine, Toys for Bob je počeo da razmišlja o planu za nastavak. Međutim, prema konceptualnom umetniku Nicholasu Koleu, ti planovi nisu dospeli daleko, jer je projekat otkazan.

Nažalost, Kole ne otkriva ništa drugo o Crash 5, verovatno zbog pravnih problema u vezi sa javnim izjavama. Ovaj umetnik je takođe radio na drugoj igri, Project Dragon, u drugom studiju, koja je takođe otkazana.

Toys for Bob je bio Activisionov studio, radeći na franšizama kao što su Crash i Spyro, a takođe je pružao podršku za ogromne franšize poput Call of Duty. Nakon što je Microsoft krajem 2023. godine preuzeo Activision, Toys for Bob je sklopio sporazum sa Xboxom, omogućavajući studiju da postane nezavisan. Međutim, dve kompanije će nastaviti da sarađuju, jer sledeću igru studija finansira i objavljuje Xbox, što navodi mnoge da spekulišu o novoj Crash Bandicoot ili Spyro igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top