PLAY! ; PLAY! Zine

Battle Royale naslovi su toliko popularni da sada postoji igra koja vas trenira da budete bolji u njima

Battle Royale žanr je definitivno obeležio proteklu godinu po svojoj popularnosti i igre, kao što je PUBG, čvrsto drže poziciju najigranijih naslova. Mnogi developeri su krenuli tim putem i dodali su slične modove u svoje multiplejer igre, a ljudi iz studija Trickjump Games su došli na pametnu ideju i napravili su Battle Royale Trainer koji ima cilj da igračima pomogne da postanu bolji

Odakle potreba za ovakvom igrom? Odgovor je jednostavan, tokom svakog meča u borbi do poslednjeg preživelog samo mali deo vremena se svodi napucavanje sa drugim igračima, i u većini situacija ono kratko traje, tako da vremena za vežbanje baš  i nema.

Battle Royale Trainer igrače smešta u niz situacija koje se dešavaju u pravim igrama i za koje su potrebni dobri refleksi. U igri se mogu podešavati vreme reakcije protivnika i preciznost, isprobati raznoa oružja uz pomoć obimne statistike za praćenje hitaca.

Ova igra/simulator je prvenstveno namenjena za PUBG igrače, pošto poseduje oružja sa istim karakteristikama, a može poslužiti i za druge igre žanra.

BR Trainer na Steamu košta 4 dolara, a recenzije drugih korisnika su trenutno pomešane.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!