PC

GeForce RTX 2070 dolazi u prodaju 17. oktobra, otkrivena cena

Najjače Nvidia kartice nove generacije su nedavno postale dostupne u određenim regijama, a sada je došao red da i nešto slabija, Nvidia RTX 2070, stupi na scenu.

Kompanija Nvidia je u najnovijem tvitu podelila to da će RTX 2070 u distribuciju ući već od 17. oktobra i to sa cenom od 500 dolara, dok će Founders edicija koštati sto dolara više.

Sajt ove grafičke je već duže vremena aktivan i na njemu su podeljene fotografije ove kartice, gde se primećje fantastičan dizajn sa dva ventilatora. RTX 2070 izgleda stvarno predivno, ali ono što je najvažnije leži u unutrašnjosti, i to je znatno veće snaga u odnosu na prethodnika, GTX 1070.

Turing tehnologija nosi 8GB GDDR6 memorije sa brzinom memorije od čak 14 Gbps i, naravno, ray tracing tehnologiju, koja čini da igre izgledaju fantastično.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top