PC

Nova Euro Truck Simulator 2 ekspanzija nas izgleda vodi na Balkan

Euro Truck Simulator je dostupan već gotovo 7 godina i tokom tog perioda su igrači gomilu novog sadržaja, pre svega u vidu novih mapa i puteva za obavljanje poslova.

Tako su nas te ekspanzije vodile na Baltik, Skandinaviju, Francusku, Italiju i još mnoge druge, a sada je došao red i na neku novu ekspanziju.

SCS Software je kratkim videom objavio da je u pripremi nova ekspanzija, ali nije otkriveno o čemu se radi, barem ne zvanično.

Na osnovu kratkog videa i prikazanog u njemu, kao i muzike, zaključujemo da se verovatno radi o Balkanu, ali nije tačno poznato koje će države biti uključene u tu ekspanziju.

Developeri su otkrili da je u pitanju ogromna ekspanzija i da ih očekuje još puno posla pre nego što ona postane dostupna za igranje, a kroz par nedelja možemo očekivati i zvanično predstavljanje.

Pogledajte trejler pa nam recite šta mislite.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top