Nintendo Switch

Novi Crysis projekat je Remastered verzija originalne igre

Početkom nedelje je Twitter nalog Crysis serijala iznenada postao aktivan nakon 4 godine, sa objavom koja je fanovima dala naznaku da je nešto novo u pripremi.

Mnogi su se nadali da je reč o nekoj potpuno novoj igri, dok je sa druge strane postojala nada da se radi o remaster izdanju igara u ovom serijalu.

Sada zahvaljujući grešci koju su napravili iz Cryteka, na zvaničnom sajtu je među meta podacima uočeno o čemu se radi kada je misteriozni Crysis projekat u pitanju.

Na sajtu je otkriveno da dobijamo Crysis Remastered, odnosno osveženu verziju prve igre, koja će izaći za PC, PS4, Xbox One, ali i Nintendo Switch. Tekst koji je ubrzo uklonjen sa sajta otkriva da igrače očekuju osvežene teksture, novi detalji, ali i ray-tracing tehnologija koja će biti dostupna zahvaljujući Crytekovom endžinu i na konzolama.

Pošto je sada Crysis Remastered procureo u javnost, nadamo se da će Crytek uskoro doći sa novom objavom i da će otkriti kada ćemo moći da krenemo sa testiranjem limita modernih računara.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top