PC

Veliki broj Sierra klasika u novom Humble Bundle paketu

Ove (i sledeće nedelje), Humble Bundle ima nešto za ljubitelje point & click avantura. Udružili su se sa kompanijom Sierra i spakovali veliki broj njihovih legendarnih igara iz vremena početaka CD-ROMa kao i novijih igara, od Garbiel Knight i Arcanum pa sve do Geometry Wars 3. Ovaj Humble paket ima čak četiri nivoa:

  • za 1 dolar dobijate: Space Quest collection, Phantasmagoria 1+2, Police Quest collection i Shiftlings
  • po prosečnoj ceni (BTA) od 12.5 dolara dolaze i: Arcanum: Of steamworks and magick obscura, Timeshift, Gabriel Knight 1-3 i Quest for Glory 1-5
  • za 15 dolara pored svih pomenutih igara dolaze i: Caesar 3 i 4, Geometry Wars 3, Kings Quest Collection, Velocity 2X
  • najskuplji nivo je 20 dolara i na sve ovo dodaje kompletan King’s Quest sa 5 poglavlja i epilog epizodom

 

Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva, a paket možete kupiti putem ovog linka. Ako nas računica ne vara, ovo je ukupno 36 igara što znači da kupovinom najvećeg paketa plaćate svega 60 dinara po igri. Nije loše uopšte, a paket će biti u prodaji naredne dve nedelje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top