PC

Tannenberg nas vodi na Istočni front Prvog svetskog rata

U 2015. godini imali smo prilike da se susretnemo sa Verdunom, u pitanju je bila multiplejer FPS igra iz doba Prvog svetskog rata, a osnivači iza ovog naslova bili su M2H i Blackmill Games.

Igra nije baš najbolje prošla, odnosno pregazio ju je Battlefliend 1, ipak veliki naslov EA-a, s tim što je određeni broj igrača zapazio i zadržao se na ovoj igri. U prilog tome govori i samostalna ekspanzija čije je ime Tannenberg i čije se pojavljivanje očekuje pri kraju ove godine.

Tannensberg prikazuje Rusku Imperiju i stavlja je u središte borbe na Istočnom frontu, sve to u potpunosti drugačije od onoga šta smo mogli videti u Verdonu.

“Rusija i Austrougarska imale su veliki uticaj u Prvom svetskom ratu, a mi se radujemo što smo predstavili naš doprinos. Istočni front nije bio toliko zapažen kao Zapadni, baš zato će igrači imati prilike da se susretnu sa nečim novim”, izjavio je Džoš Hoeb iz Blackmill Games.

Igra će imati nove režime, odredi će imati pristup novim oružijima, biće novih predela za borbu, od spaljenih sela, šuma do planinskih pašnjaka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top