PC

Zavirite u pakao – Agony gejmplej trejler

Jedna od svakako intrigantnijih igara u poslednje vreme zove se Agony, na kojoj poslednjih nekoliko godina radi studio prikladnog imena – Madmind Studio.

Agony je survival horror avantura iz prvog lica, koja nas vodi u najdublje ponore pakla. U ulozi smo mučene duše koja se tek prijavila na listu gostiju pakla, potpuno lišeni bilo kakavog sećanja o nama i o tome zašto smo tu.

Kroz igru ćemo pokušati da otkrijemo šta se desilo, zašto smo u paklu i pre svega kako da pobegnemo odatle. U tome će nam pomoći naša moć da kontrolišemo ostale jadnike koji su završili u paklu, ali i neke od slabijih demona u igri. Kroz informacije koje saznajemo pričajući, osluškujući i istražujući, polako ćemo sklapati priču šta se dešava, ali i saznati da ultimativni način za bekstvo leži u tome da pronađemo mističnu Crvenu Boginju (Red Goddess).

U novom trejleru vidimo deo igre koji se odvija u Floating Forest delu pakla i našeg junaka kako sakuplja nekakve rune, osluškuje razgovore demonki i muke prokletnika. Još uvek nismo sigurni kakvo mišljenje imamo o gejmleju, jer ga ima veoma malo u svim dosadašnjim trejlerima, ali ono u čemu igra nedvosmisleno briljira jeste neverovatna estetika pakla kao beskonačnog mučilišta i mesta agonije, bola, tuge, patnje i svih ostalih stvari o kojima ne želimo ni da razmišljlamo. Vidi se da igra estetski jako vuče inspiraciju iz Danteovog “Pakla”, ali i generalnog srednjovekovnog hrišćanskog prikaza ovog ultimativnog kaznilišta za grešnike.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top