PlayStation 4

Final Fantasy XV: Episode Ignis izlazi 13. decembra

Square Enix nastavlja sa kreiranjem zasebnih priča vezanih za glavne protagoniste igre Final Fantasy XV, letos smo imali Episode Prompto, a sada je pred nama Episode Ignis, u kojoj ćemo(kao što i samo ime govori) saznati više detalja iz života Ignisa Scentie.

Na početku trejlera prikazani su mladi Ignis i Prompto, ali ubrzo se glavna zvezda ovog DLC-a budi usred bitke. Pored gejmpleja prikazani su i neki od ključnih detalja vezanih za priču. Muziku za trejler i DLC je kreirao Jasunori Mitsuda, kompozitor koji je slavu stekao zahvaljujući Chrono i Xeno serijalu igara

Final Fantasy XV: Episode Ignis izlazi 13. decembra.

Novina koja će se pojaviti ekskluzivno za Playstation VR je Monsters of the Deep, u kojem se igrači mogu baciti u još veći svet pecanja, izlazi 21. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top