PC

Fortnite: Battle Royale dobija replay sistem

Novi sadržaj konstantno dolazi u Fortnite: Battle Royale, a uskoro će se u igri pojaviti i replay sistem, koji će igračima omogućiti ponovno praćenje svakog meča.

Replay sistem je najavljen od strane Epica na Game Developers konferenciji, gde je istaknuto da će kamera za snimanje biti slobodna i da dolazi sa širokim spektrom podešavanja fokusa, distance, brzine snimka, i mnogim drugim opcijama.

Ovo je odlično za sve igrače, kao za one koji žele da pogledaju kako su se pokazali tokom meča i gde su uprskali stvari, što im može pomoći da postanu bolji i konačno ugrabe “Victory Royale”. A brojna podešavanja omogućavaju inspirisanim kreatorima da prave šta god im padne napamet, bilo da su to urnebesne montaže ili neki dokumentarac, poput onog koji smo videli kod PUBG replay sistema.

Replay sistem će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, ali Epic Games nije naveo kada možemo očekivati njegovo pojavljivanje.

Da li i vi jedva čekate mogućnost ponovnog gledanja vašeg meča?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top