PlayStation 4

Otkriveno je koliko će God of War zauzimati prostora

Već sada znamo da će novi God of War biti fantastično iskustvo, a upravo je otkriveno i kolko će nam prostora trebati za smeštanje igre na Playstation uređaje.

Kako prenosi sajt SirusGaming, God of War trenutno zauzima oko 44 GB prostora, a moguće je da se veličina poveća, u zavisnosti od apdejtova.

Za slučaj da još uvek niste čuli, God of War nas sada vodi u okruženje nordijske mitologije sa svojom moćnom sekirom, a u sa njim je i mladi sin, koji se tek treba naučiti veštinama svog oca. Prateći ovaj link možete pogledati najnoviji prikaz gejmpleja, gde se može videti borba protiv trolova i istraživanje velikog sveta.

God of War izlazi za manje od tri nedelje – 2o. aprila – za Playstation 4 i Pro uređaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top