PC

Ground War mod u CoD: Modern Warfare smešta čak 64 igrača na veliko bojište

Od prvobitne najave ovogodišnje Call of Duty igre, koja će biti meki reboot Modern Warfare serijala, sav fokus je bio na modovima igranja za mali broj igrača, uglavnom formata 2v2 i 3v3.

Negde u pozadini su se spominjali i daleko veći modovi igranja, ali o njima tek sada saznajemo više detalja zahvaljujući portalu GameInformer.

Mod koji će na jednom mestu smeštati najviše igrača u Call of Duty: Modern Warfare je Ground War, koji je verovatno poznat CoD veteranima, i na kojem će se sada čak 64 igrača nadmetati u boju ogromnih razmera.

Bitno je napomenuti da je cifra od 64 igrača samo početna i da se razmatra povećanje tog broja, te bi finalna cifra mogla stići i do okruglih 100.

Ground War mod poseduje mape na kojima se nalazi po pet objektiva i cilj je zauzeti svaki upotrebom raznih sredstava, od vatrenog oružja, pa sve do vozila i čeličnih ratnih mašina.

Ovde će svakako biti potrebna koordinacija igrača, i to veoma dobra, a olakšavajuće je to što nema više klasa, već igrači mogu slobodno birati koje će oružje i opremu poneti sa sobom.

Jedva čekamo da zaigramo otvorenu betu u septembru, kao i 25. oktobar kada će Modern Warfare konačno izaći za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top