PC

Disco Elysium je sada moguće igrati i na znatno starijim računarima

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja RPG igra koja se pojavila u prethodnim godinama je definitivno Disco Elysium. Igra nudi neverovatnu slobodu izbora tokom igranja za jedinstveno iskustvo sa nezaboravnom pričom i karakterima.

Zahvaljujući jedinstvenom, ali upečatljivom vizuelnom stilu, Disco Elysium nije bio preterano zahtevan, ali opet ga niste mogli igrati na starijim mašinama, barem ne do sada.

Developeri studja ZA/UM su za ovaj RPG naslov izdali najnoviji apdejt namenjen “radničkoj klasi” koji minimalne sistemske zahteve spušta još niže i praktično omogućava igranje na mašinama starijim deceniju i jače.

Sada vam je potrebno samo 2GB, Intel Core 2 Duo i integruša sa 512MB memorije, što su specifikacije takozvanog krompir računara ili laptopa koji bi vam inače skupljao prašinu. Evo i poređenja prvobitnih i novih sistemskih zahteva.

Stari sistemski zahtevi:

Procesor: Intel i5-7500

Grafička kartica: Intel HD620

RAM: 4GB memorije

Osveženi sistemski zahtevi:

Procesor: Intel Core 2 Duo

Grafička kartica: Integrisana sa minimum 512 MB memorije

RAM: 2GB memorije

Developer sa ovim apdejtom najavio dalje obaranje sistemske zahtevnosti, tako da ako i sada imate problema sa igranjem, sačekajte još malo.

Ako Disco Elysium nije nešto što vas preterano interesuje, a želite da pokrenete neki naslov na starijoj mašini, bacite pogled na našu listu najboljih singlplejer igara za slabije računare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top