PC

Besplatni demo za Desperados 3, Destroy All Humans! i System Shock Remake dostupni na GOG-u

Velika letnja rasprodaja na GOG platformi je i zvanično otpočela, sa hiljadama naslova na ogromnim popustima. Obično se za ovaj period očekuje i da neka igra bude podeljena besplatno, ali je sada to blago izmenjena.

Umesto besplatne igre, na GOG-u je sada moguće isprobati demo verzije za 3 nadolazeća naslova – Desperados 3, Destroy All Humans! i System Shock Remake – dok je moguće pronaći još nekoliko.

Što se tiče System Shock rimejka, u ponudi je rana alfa verzija koja će dati kratki uvid u igru fanovima kako bi se uverili u tok razvoja i vernost originalnoj, sa glasovnom glumicom Teri Brosijus. Destroy All Humans! je takođe rimejk blesavog kultnog klasika, demo verzija donosi prvu misiju sa oko 20-30 minuta gejmpleja.

Desperados III vremenski ima najduži demo, pošto sa njim dolazi čak 2 sata gejmpleja, što je sasvim dovoljno da se igrači valjano upoznaju sa svetom Divljeg zapada.

Ako ste bili u dilemi oko kupovine ovih naslova, sada je prava prilika da ih besplatno isprobate. Ako  to nije dovoljno, ugrabite neku od igara na popustu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top