PlayStation 4

Crash Bandicoot 4 neće imati mikrotransakcije

Najava nove igre sa svima omiljenim junakom Krešom u glavnoj ulozi, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, dovelo je do velikog uzbuđenja kod fanova, pošto se radi o potpuno novom iskustvu sa preko 100 dostupnih nivoa.

U današnjoj eri video igara, postojanje mikrotransakcija postalo je glavni predmet briga mnogih fanova, pa je isti osećaj vladao i sa Crash 4. U trejleru najave su prikazani skinovi za protagoniste u igri, što je izazvalo veliku nelagodnost kod fanova pošto je upućivalo na to da će igra sa cenom od 60$ imati i mikrotransakcije.

Mnogi su pretpostavke ozbiljno shvatili, pogotovu pošto iza igre stoji Activision, ali to na svu sreću nije istina. Developer Toys for Bob je u specijalnoj izjavi na Twitteru razjasnio da Crash Bandicoot 4: It’s About Time neće imati mikrotransakcija, a kao znak izvinjena rečeno je da će Tottally Tubular skinovi(viđeni u prvom trejleru) biti bonus za sve kupce digitalne verzije igre.

Crash Bandicoot 4 izlazi 2. oktobra za Playstation 4 i Xbox One konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top