PC

Otpuštanja u studiju Hardsuit Labs, koji je donedavno radio na Vampire The Masquerade – Bloodlines 2

Razvoj igre Vampire The Masquerade – Bloodlines 2 je proticao prilično haotično, sa dosta odlaganja, da bi se kulminacija problema odigrala nedavno raskidom dogovora između izdavača Paradox i developera Hardsuit Labs.

Dalja sudbina igre je nepoznata, pošto novi developer nije otkriven. Sa druge strane, studio Hardsuit Labs prate dalji problemi kao posledica raskida ugovora, što se odrazilo otpuštanjem zaposlenih. Članica studija je na Twitteru objavila da je otpuštena sa pozicije narativnog dizajnera, zajedno sa još troje kolega iz tima.

Narativni deo tima je ostao bez posla, dok trenutni nema informacija o ukupnom broju zaposlenih koji su zahvaćeni ovim talasom otpuštanja. Rad na nastavku za Vampire The Masquerade bio je prilično veliki zadatak za studio Hardsuit koji bi doneo dosta reputacije i prekopotrebne zarade, ali je ipak situacija drugačija. Hardsuit Labs će proći kroz prilično dugačak proces oporavka od ovog neuspeha.

Što se tiče Bloodlines 2, igra je bila planirana za drugu polovinu ove godine, što više ne važi pošto je prekinut proces prednaručivanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top