PlayStation 4

Više nećete moći da kupujete i iznajmljujete filmove i serije na Playstation prodavnici

Playstation je u blogu postavljenom na njihovom sajtu obavestio sve korisnike da će doći do određenih promena koje se tiču usluga vezanih za filmove i televizijske sadržaje. Kompanija je primetila da korisnici sve više koriste usluge strimovanja zabavnog programa koje funkcionišu putem pretplate, i sa ovom promenom u ponašanju kupaca došla je i odluka da više ne nude opcije za kupovinu i iznajmljivanje filmova od 31. avgusta ove godine.

Korisnici će i dalje moći da gledaju medije koje su ranije kupili u Playstation digitalnoj prodavnici i nakon ovih promena na svojim PS4, PS5 i mobilnim uređajima.

Vrlo retko danas možete da nađete biznise koji i dalje uspešno posluju koristeći sistem kupovine i iznajmljivanja digitalnih medija tako da je prirodno da se i Sony opredelio na pretplatnički sistem koji je već postao ustaljena stvar na većini digitalnih platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top