Vesti

Twitch strimer banovan zato što je “zaskakivao” anime lutku

Granica između toga šta je na Twitchu dozvoljeno a šta ne nije baš najjasnija, niti gledaocima, niti samim strimerima. Problema ove prirode bilo je na pretek u prošlosti, i kraja im nema, a najnoviju kaznu pretrpeo je popularni strimer Mang0, koji je verovatno poznat obožavateljima Super Smash Bros. igara.

On je nedavno dobio trodnevni ban od strane Twitch moderatora zbog navodnog seksualnog sadržaja koji se emitovao tokom jednog od njegovih strimova. Kao seksualni sadržaj se navodi potez od pre par dana kada je Mang0 fore radi “zaskakivao” anime lutku, što se može videti na ovom linku.

Sam strimer je ogorčen ovim potezom, i pored toga što je prošao sa blagom kaznom, ali je ona svakako uticala na to da ostane bez jednog sponzora. Problem na koji Mang0 upućuje sa Twitch platformom je prisustvo velikog broja “đakuzi” strimova i plesa oko šipke koji se ne označavaju kao seksualni sadržaj iako se kompletna tematika vrti upravo oko toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top