PC

The Day Before izgleda kao spoj Last of Us i Division igara, pogledajte gejmplej video

Na tržište stiže još jedan MMO naslov, i to sa zombijima koji žude za ljudskim mesom preživelih u groznom post-pandemijskom svetu.

Igra The Day Before privukla je pažnju sa ranijim predstavljanjem, pošto izgleda kao neka vrsta mešavine između The Last of Us i The Division a sada je predstavljen gejmplej video u kojem možemo na delu videti PvP i PvE elemente.

Igrači će se sukobljavati sa drugima u okruženju, kao i sa zombijima, odnosno inficiranim, kako se zovu u igri. Video u trajanju od oko 13 minuta prikazuje većinu aspekata u The Day Before, poput vožnje automobilom, istaživanja naizgled pustog okruženja za resursima i hranom. Prikazan je i sukob sa zombijima, a sama atmosfera igre se čini dosta jezivom i napetom.

Pogledajte i sami kako The Day Before izgleda, nova igra studija Fntastic, poznatog po The Wild Eight i Radiant One.
The Day Before za sada nema planirani datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top