PC

Impresivni Unreal Engine 4 RTX Tech demo dostupan developerima za testiranje

Nvidia i Epic Games su izbacili zvanični Unreal Engine 4 RTX Tech demo koji možete da testirate ako ste član developer programa na Nvidia vebsajtu. Unutar demo-a možete uključivati i isključivati rej trejsing na odsjajima, senkama i prozirnosti kako bi videli kako ovi grafički dodatci utiču na okruženje na tavanu. 

Pored ovog, možete naučiti i kako RTX Global Illumination daje dinamično osvetljenje scenama pomoću indirektnih zraka koji se nekoliko puta odbijaju od površina. U demou možete i povećati ove rej trejsing efekte sa DLSS-om, a fizika i predmeti sa kojima možete da interaktujete čine ovo okruženje veoma realističnim.

Svi oni koji poseduju developer nalog mogu da preuzmu demo odavde, a nama ostalima jedino ostaje da pogledamo zvanični trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top