Nintendo Switch

Predstavljen novi model Nintendo Switch konzole, nema pojačanih performansi

Nakon dosta glasina i razmatranja, Nintendo je zvanično predstavio novi model Nintendo Switch konzole koji će se pojaviti 8. oktobra ove godine.

Dok su glasine o datumu dolaska novog modela tačne, on ipak ne donosi pojačane performanse sa podrškom za 4K rezoluciju o kojoj se toliko razgovaralo u prošlosti. Mesto toga, novi član Switch familije, Nintendo Switch OLED će sa sobod nositi dock sa fizičkim LAN portom za bolju konekciju, ugrađeni stalak sa opcijom prilagođavanja, a najveće osveženje leži upravo u 7-inčnom OLED ekranu.

Sa druge strane, ova konzola čini sve što i standardni Switch. Sve igre su kompatibilne, i mogu se smestiti na 64GB interne memorije, a i svi postojeći dodaci za igranje su takođe kompatibilni.

Nintendo Switch OLED će se prodavati po ceni od 350$ kada se bude pojavio, i biće dostupan u beloj, neonsko crvenoj i neonsko plavim bojama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top